Дітям буде затишно

2017-09-11

/Files/images/IMG_20170828_181054.jpg

Належне теплопостачання і в той же час оптимізація споживання енергоресурсів в Демівщинському НВК було питанням, яке потребувало негайного вирішення. І вирішити його самостійно сільська громада не мала змоги.

Завдяки участі у щорічному районному конкурсі проектів розвитку територіальних громад дане питання було втілене У реалізації проекту по замінні віконних блоків для НВК було задіяно декілька організацій: Демівщинська сільська рада, Кагарлицька районна рада, Приватне акціонерне товариство «Агрофорт». В результаті застосування сучасних енергозберігаючих технологій, в приміщенні Демівщинського НВК «ЗОШ І ступеня – дитячий садок» створені комфортні умови для учасників навчально-виховного процесу.

Педагогічний, батьківський та учнівський колективи висловлюють найтепліші слова подяки людям, які долучилися до реалізації проекту. Особливу вдячність висловлюємо керівнику ПрАТ «Агрофорт» Людмилі Онуці, голові Кагарлицької районної ради Івану Семцову, Демівщинському сільському голові Олександру Мозговому, начальнику відділу освіти РДА Надії Омельченко, директору КП «Успіх» Ігорю Будюку за діяльну участь у підготовці закладу до нового навчального року.

Низький уклін Вам за те, що наші проблеми не залишилися байдужими для Вас, що Ваше милосердя, порядність, діловитість дозволили Вам зробити такий великий добродійний внесок. Бажаємо Вам усіляких благ, здоров'я, процвітання і побільше тепла на Вашому життєвому шляху.

Оксана Мельник,

директор Демівщинського НВК

Кiлькiсть переглядiв: 161