Свято Осені

2017-10-04

/Files/images/foto_na_sayt/Осінь.jpg

Традиційно кожного року в усіх школах відбувається свято Осені. Діти представляють композиції з овочів, фруктів, квітів та з усього, чим багата природа, готують костюми, вивчають нові вірші та пісні про золотокосу красуню Осінь, розучують жваві таночки.


Дуже цікаве свято відбулося у Демівщинському НВК «ЗОШ І ступеня - дитячий садок» у середу 4 жовтня. Чарівниця-Осінь не тільки пройшлася Україною, але й завітала до нашого НВК. Звичайно, цьому передувала чимала робота учнів і вчителів, які приклавши всю свою майстерність та фантазію створили неймовірні композиції. Під мудрим керівництвом Надії Миколаївни Чубатенко був підготовлений дуже цікавий сценрій.

З особливим смаком була прикрашена зала, що додало святу особливої атмосфери. Всі почувалися, наче в справжній осінній казочці. Вихованці дитячого садочка вдягнувшись лісовими звірятами подякували чарівниці Осені за її щедрі подарунки.

Учні не тільки залюбки приймали участь у святі, а й почувалися справжніми артистами. Дівчатка порадували гостей таночками «Парасольки» та «Комарики – дзюбрики ».

А на завершення Господиня-Осінь почастувала всіх присутніх своїми щедрими дарами.

/Files/images/foto_na_sayt/Осінь2.jpg/Files/images/foto_na_sayt/Осінь1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 162