Людина починається з добра

2013-11-13

/Files/images/IMG_0629.JPG

«Людина починається з добра» - під такою назвою до Всесвітнього дня толерантності у Демівщинській ЗОШ І – ІІ ступенів пройшов виховний захід для учнів 6-9 класів, який підготували та провели вчитель Карпенко А. О. спільно з працівниками Будинку культури.

Свято розпочалося піснею «Веселка» у виконанні учениці 4 класу Головченко Карини. Потім ведучі свята розкрили учням значення слова «толерантний» теоретично. А найцікавіше було, коли це демонстрували на практиці, виконуючи різні практичні завдання, наприклад: «Чим ми схожі», «Знайди вірне рішення», «Чи завжди я толерантний» та інші. Свої роздуми про толерантність демонстрували всі присутні учні. Цікавою також була гра - створити «асоціативне гроно» на тему «Толерантність». «Творили» гроно разом всі учні, які кріпили свої міркування до спільного грона толерантності. А коли все було прочитано, то виявилось, що всі учні прийшли до спільної думки, що толерантність - це доброзичливість, визнання за кожною людиною права бути іншою і поважати права людей. Адже дружба, взаємоповага, допомога і спілкування були б неможливими, якби не існувало між нами взаємної терпимості. На закінчення учениця 6 класу Горват Тетяна прочитала вірш «Толерантість врятує світ».

Ось на такій оптимістичній ноті закінчився цей чудовий захід, який всім нам запам'ятається надовго.

Тож, будьте толерантними, з повагою ставтеся один до одного та до оточуючого вас світу, прагніть до взаєморозуміння і взаємоповаги, миру і злагоди.

Кiлькiсть переглядiв: 108